Yritys- ja mainosvideot

Mainosvideo on tehokas tapa saavuttaa erilaisia kohderyhmiä netissä ja sosiaalisen median kanavilla. Esittele yrityksesi toimintaa, palveluita, tuotteita tai henkilöstöä videomuodossa.


Sosiaalisen median videot saavat kuviin ja tekstiin verrattuna 1200% enemmän jakokertoja
Videota hyödyntävät yritykset saavuttivat muihin verrattuna 41% enemmän hakukoneliikennettä.
Sponsoroitujen videoiden katselukerrat somessa ovat kasvaneet 256% vuodesta 2016
Vuoteen 2019 mennessä kaikesta kuluttajien internetliikenteestä 80% koostuu videoista

Me toteutamme kevyitä someen optimoituja videoita nopeasti ja hinnalla, joka mahtuu pieneenkin mainosbudjettiin.


1.png

Suunnittelu

Ennen kuin voidaan kuvata, pitää vähän suunnitella. Sinulla on idea ja ehkä jopa valmis käsikirjoitus olemassa, ainakin jonkinlainen visio siitä, mitä videon pitäisi katsojilleen välittää. Hiotaan suunnitelmat yhdessä valmiiksi ennen kuvauksia.

2.png

Kuvaus

Toteutamme kuvauksen yhden tai kahden hengen kuvaustiimillä, tuotannon vaatimusten mukaan. Kuvaus itsessään on useimmiten prosessin nopein vaihe, mutta kuvamateriaalin tuottaminen minuutin videota varten ottaa helposti tunnin.

3.png

Editointi

Kuvamateriaalista editoidaan -usein rankallakin kädellä- valmis video. Tutkimus kertoo, että 5% katsojista lopettaa videon katsomisen minuutin kuluttua ja 60% lopettaa kahden minuutin kohdalla. Hyvän somevideo on siis lyhyt ja ytimekäs! Videoon lisätään mahdollinen tekstitys, logot, taustamusiikki ja puhe.

4.png

Julkaisu

Toimitamme latauslinkin valmiiseen videoon, joka on optimoitu toiveittesi mukaan esim. sosiaalisen median alustoille. Autamme tarvittaessa julkaisemisen kanssa ja voimme tukea näkyvyyttä myös omien some-kanaviemme kautta.